Kindercoaching & reflexintegratie
Enschede

~ Weer open ~

open

Coaching praktijk ‘Mijn kind en ik’ opent weer de deuren en dat was best een spannende beslissing. We hebben even afgewacht wat de besmettingscurve zou doen voordat wij zouden besluiten of onze kinderen naar school zouden kunnen gaan. Want door de lage weerstand van mijn lief, zijn wij hier in huis erg voorzichtig.

Uiteindelijk konden wij besluiten dat onze kinderen ‘gewoon’ naar school gaan. En ook mijn praktijk gaat ‘gewoon’ weer open. De definitieve beslissing schoof ik steeds voor mij uit.

Ik hield steeds een slag om de arm om teleurstelling te voorkomen.

Waren er nu weer veel meer ziekenhuis opnames gemeld, dan was de deur direct opnieuw op slot gegaan. Nu is de knoop doorgehakt en ik ben blij! Blij dat ik weer wat kan en mag doen!

50 verzwaarde kussens maakte ik! Waarvan 46 voor kinderen, 3 voor volwassenen, 1 ging naar het buitenland (België) en werd gevuld met granulaat. Heel veel verschillende vragen en verhalen, complimenten, bedankjes, foto’s en zelfs filmpjes kreeg ik over de kussentjes en over jullie kinderen. Heel erg leuk!

Voor iedereen die een kussen heeft besteld: Onwijs bedankt voor deze bestellingen! Superleuk om mee bezig te zijn en ook wat voor ‘mijn’ doelgroep te kunnen doen.

Daarom deze aanbieding: Heb jij tussen 21 maart 2020 en 9 mei 2020 een verzwaard kussen besteld?

Dan krijg jij korting op een coaching traject, gewoon om jou te bedanken!

Bij Traject A krijg je € 25,- korting.
Bij Traject B krijg je € 50,- korting en bij Traject C zelfs € 100,-
Meld je aan voor 31 mei om van deze korting gebruik te maken. Ik kan niet beloven dat we voor die tijd al een traject kunnen opstarten, maar de korting krijg jij dan sowieso.

(Op dit moment heb ik nog 2 plaatsjes vrij voor ik een wachtlijst moet gaan opstellen.)
Natuurlijk heb ik een protocol opgesteld hoe ik met de hygiëne in de praktijk om ga. Wil je hier meer over weten, stuur mij dan een bericht zodat ik je kan inlichten.

Lieve groeten,
Marijke

Delen:

Picture of Marijke Droog

Marijke Droog

Vergelijkbaar

Flow met je biotensor

Flow met je biotensor

Ben je op zoek naar een onvergetelijke en inspirerende ervaring, zowel voor jezelf als voor je dierbaren? Wil jij leren werken met de biotensor en

Lees verder ->
nei-biotensor-energetische behandeling-emoties opruimen

~ Wat is NEI? ~

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie, ook wel Nieuw Emotioneel Inzicht genoemd. Met de biotensor <<de-biotensor>> maken we het onderbewuste bewust! Mooie woorden, maar hoe dan?

Lees verder ->

~ Laten Nadenken ~

Wat doe jij als jouw kind iets laat slingeren? Dan vraag je: “wil je dat even opruimen?” Meestal werkt dat, soms/vaak moet je het herhalen.

Lees verder ->

~ De biotensor ~

Een biotensor is een gevoelig instrument die energetische frequenties meet van bijvoorbeeld je lijf of de ruimte waar je je in bevindt. Als je bewuste

Lees verder ->