Kindercoaching & reflexintegratie
Enschede

Werkwijze
kindercoaching

Hoe ziet een traject kindercoaching er uit?

Eerst plan ik een intake met de ouder(s). Waarbij we een vooraf ingevuld intake formulier uitdiepen om zo tot een goede coachwens te komen.

Dan volgen 3 sessies van elk een uur met jouw kind. Iedere sessie bestaat uit een half uur coaching en een half uur reflex-integratie. Lees <> over reflex-integratie.

Als laatste volgt de (tussen-) evaluatie met ouder(s): We bespreken hoe het traject is verlopen en welke verbeteringen te merken zijn. Soms is het nog nodig om 1 of 2 extra sessie toe te voegen voor verdere verdieping of verankering van de coachwens.  

Lees <<hier>> meer over dit kindercoach traject. 

Werkwijze
'En nu mama!'

‘En nu mama!’ traject: Jouw kind spiegelt en triggert altijd jouw thema’s. Als je er voor open staat, kan je voor je kind de weg vrij maken door aan je eigen patronen en belemmerende overtuigingen te werken.

6 maanden lang gaan we intensief 1 op 1 aan het werk met alle tools die ik in mijn gereedschapskist heb. Je voelt je na die 6 maanden weer fit, energiek en snapt weer waar het om draait in het gezin. Blije moeder = blij gezin. De kinderen en partner zullen hier net zo veel baat bij hebben als jijzelf. 

 

 

 

 

Lees <<klik>> meer over dit traject

Werkwijze
nei

Soms triggeren een gebeurtenis die zo een heftige reactie bij jou of bij jouw kind, dat je niet snapt waar dat toch vandaan komt. Het staat compleet niet in verhouding met dat wat er gebeurde.

Als je bovenstaande herkent, kan een NEI-consult heel zinvol zijn. In dit geval kan er een blokkerende emotie/trauma opspelen van jaaaaren terug, danwel van voorgaande generaties die zijn doorgegeven aan jou.  

Middels een nei consult (Neuro Emotionele Integratie) gaan we op zoek naar het moment waarop de
blokkerende emotie voor het eerst werd ervaren zonder verwerkt te worden. 

Jouw lijf en de biotensor weten de weg! Wat zeul jij allemaal mee vanuit jouw systeem dat je niet meer dient? We ruimen de rotzooi op voor nu en alle komende
generaties.