Kindercoaching & reflexintegratie
Enschede

~ “En nu mama!” traject ~

mama tiny

Zorg jij vooral voor anderen en te weinig voor jezelf? Ben jij zelf de eerste die van je prio lijstje wordt geschrapt? Voel je je schuldig als je tijd voor jezelf vrij maakt? Of zijn de dagen structureel te kort? Dat moet toch anders kunnen!! Nu is het écht tijd voor jou, mama!

Tijd om in actie te komen, laat mij jou helpen weer de energieke en blije jij te worden!! Het enige dat vast staat is dat we een half jaar lang iedere maand een sessie van minimaal 1,5 uur plannen. Tussendoor hebben we telefonisch contact voor maximaal potentieel! Je kan uitgebreid ál jouw vragen en uitdagingen bespreken.

Alles kan, alles is mogelijk!

Het is aan jou, waar jij mee aan het werk wilt. Wat ligt er al aan de oppervlakte en wat komen we gaandeweg op andere niveaus tegen?

Onderdeel van het traject is sowieso: energetisch werk. Dat wil zeggen dat we iedere sessie starten met een energetische bodyscan. We optimaliseren jouw energiestroom en voegen met de biotensor de juiste energie toe en voeren af wat jou niet meer dient.

We schonen energetische blokkades op en maken weer ruimte voor jouw pure ik! Zonder
rekening te houden met belemmerende gedachten en ingesleten patronen. In liefde zal ik confronterend zijn en dat zal ook wat van jou vragen. Maar waar we naartoe werken zal magisch zijn, daar ben ik van overtuigd.

We gaan aan de slag met opstellingen, visualisaties, ontspanningsoefeningen, wandelsessies, coaching, spiegelen, mindset, enz enz. Het is maar net wat jij nodig hebt. Dit traject is speciaal afgestemd op jou en wordt maximaal gepersonaliseerd.

Echt een cadeautje aan jezelf dus.

Want ondanks dat jij het nu nog niet makkelijk hebt; jij bent niet voor niks de moeder in dit gezin. Jij bent de enige juiste moeder voor jouw kind(-eren) en zij de enige juiste kind(-eren) voor jou.

Het is vooral belangrijk wat je doet met de spiegel die jou wordt voorgeschoteld. Ga je er mee aan de slag? Of kabbel je door en steven je af op een burn-out? Dat moet toch niet de bedoeling zijn…

Word jij heel enthousiast van wat jij hierboven leest? Stuur mij dan een berichtje om te kijken of wij een match zijn en wie weet zien we elkaar snel!

Speciaal voor moeders die moeite hebben met grenzen aangeven, zichzelf wegcijferen, onrust in het gezin hebben.

Delen:

Picture of Marijke Droog

Marijke Droog

Vergelijkbaar

Flow met je biotensor

Flow met je biotensor

Ben je op zoek naar een onvergetelijke en inspirerende ervaring, zowel voor jezelf als voor je dierbaren? Wil jij leren werken met de biotensor en

Lees verder ->
nei-biotensor-energetische behandeling-emoties opruimen

~ Wat is NEI? ~

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie, ook wel Nieuw Emotioneel Inzicht genoemd. Met de biotensor <<de-biotensor>> maken we het onderbewuste bewust! Mooie woorden, maar hoe dan?

Lees verder ->

~ Laten Nadenken ~

Wat doe jij als jouw kind iets laat slingeren? Dan vraag je: “wil je dat even opruimen?” Meestal werkt dat, soms/vaak moet je het herhalen.

Lees verder ->

~ De biotensor ~

Een biotensor is een gevoelig instrument die energetische frequenties meet van bijvoorbeeld je lijf of de ruimte waar je je in bevindt. Als je bewuste

Lees verder ->