Kindercoaching & reflexintegratie
Enschede

Flow met je biotensor

Flow met je biotensor

Ben je op zoek naar een onvergetelijke en inspirerende ervaring, zowel voor jezelf als voor je dierbaren? Wil jij leren werken met de biotensor en zelf jouw chakra in harmonie brengen?

Dan heb ik geweldig nieuws voor je! Want binnenkort is er weer een inspirerende LIVE-dag waar je leert werken met de biotensor. Tijdens deze zorgvuldig samengestelde dag maak je niet alleen kennis met de fascinerende wereld van de biotensor, maar ontdek je ook hoe je deze krachtige tool succesvol kunt combineren met de harmonie van jouw zeven chakra’s. Deze workshop biotensor is een werkelijk unieke kans die je niet mag laten liggen!

Wat een biotensor is lees je <<hier>>

Wat Mag Je Verwachten?

De Biotensor: De biotensor schaf je zelf aan voor de aanvang van de workshop. Wil je hulp bij het uitzoeken naar de juiste? Neem dan even contact op. Er zijn biotensors te koop tussen de € 30,- en € 125,- 

Uitgebreide cursusmap: Leer en onthoud met gedetailleerde uitleg Je krijgt een schat aan informatie met gedetailleerde uitleg van alle oefeningen.

Toegang tot de online Leeromgeving: Leer op jouw eigen tempo. Na deze LIVE dag bekijk je op jouw tijd alle instructievideo’s terug en community staan tot je beschikking voor al je vragen.

Agua de florida en energetische Korrels: Bescherm en zuiver je energie. Als extra bonus ontvang je een flesje Agua de Florida en speciale korrels om je energie te beschermen.

Chakra visualisatie en oefeningen: Breng balans in je chakra’s. Duik diep in de wijsheid van je chakra’s en leer hoe je ze in balans kunt brengen.

Hoe ziet de dag eruit?

Een geheel verzorgde dag: Je bent welkom om 9.00 uur en we starten om 9.30 uur. De dag eindigt om 16.00 uur. Je gaat super geïnspireerd naar huis!

Koffie/thee/wat lekkers en lunch: Uiteraard is de dag verzorgd met koffie/thee en een lekker tien-uurtje. Tussen de middag lunchen we samen. Er kan rekening worden gehouden met dieetwensen.

Maximaal 12 deelnemers: Kleinschalig en persoonlijk. Heerlijke dag met gelijkgestemden, er zijn al wat vriendschappen ontstaan tijdens deze dagen.

Locatie: De LIVE dag ‘Flow Met Je Biotensor’ vindt plaats op een locatie in Twente.

Inhoud workshop biotensor?

Optimale energiestroom: Voor vitaliteit en balans. Leer hoe je de energie in je lichaam vrij kunt laten stromen voor meer vitaliteit en balans.

Energie beheren: Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je dierbaren. Ontdek hoe je niet alleen je eigen energie kunt beheren, maar ook die van je geliefden.

Energetische reiniging: Creëer een positieve leefomgeving. Leer hoe je negatieve energie kunt verwijderen uit je huis, slaapkamer, of werkplek.

Bioritme aanpassen: Bij wisselingen in tijd. Pas je biologische klok aan bij wisselingen tussen zomer- en wintertijd, of bij een jetlag.

Supplementen en medicatie testen: Kies wat het beste bij je past. Ontdek welke supplementen en medicijnen het beste bij jou passen voor een gezonder leven.

Contact met je onderbewustzijn: Innerlijke wijsheid ontdekken. Maak contact met je innerlijke zelf en ervaar wat op dit moment het beste voor jou is.

Rust en ontspanning: Voor een betere nachtrust. Leer effectieve technieken om lichaam en geest te kalmeren, zodat jij en je kinderen beter kunnen slapen en ontspannen.

Chakra-verdieping: Inzicht in elk chakra. Begrijp elk chakra tot in detail en ontdek hoe je meer balans en harmonie in je leven kunt ervaren.

Klaar voor een gebalanceerd leven?

Dit is het moment om jezelf en je gezin te trakteren op deze buitengewone ervaring. Iedereen kan deze waardevolle vaardigheden leren en ervan profiteren. Wacht niet langer en sluit je aan bij de exclusieve en inspirerende dag in Enschede. Een gebalanceerd leven wacht op jou!

Wil jij op de hoogte worden gehouden wanneer de volgende LIVE dag is? Stuur dan <<hier>> een berichtje en ik laat je weten als er een nieuwe datum is voor de workshop Biotensor.

De foto is gemaakt door de getalenteerde Mae 

Delen:

Foto van Marijke Droog

Marijke Droog

Vergelijkbaar

Flow met je biotensor

Flow met je biotensor

Ben je op zoek naar een onvergetelijke en inspirerende ervaring, zowel voor jezelf als voor je dierbaren? Wil jij leren werken met de biotensor en

Lees verder ->
nei-biotensor-energetische behandeling-emoties opruimen

~ Wat is NEI? ~

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie, ook wel Nieuw Emotioneel Inzicht genoemd. Met de biotensor <<de-biotensor>> maken we het onderbewuste bewust! Mooie woorden, maar hoe dan?

Lees verder ->

~ Laten Nadenken ~

Wat doe jij als jouw kind iets laat slingeren? Dan vraag je: “wil je dat even opruimen?” Meestal werkt dat, soms/vaak moet je het herhalen.

Lees verder ->

~ De biotensor ~

Een biotensor is een gevoelig instrument die energetische frequenties meet van bijvoorbeeld je lijf of de ruimte waar je je in bevindt. Als je bewuste

Lees verder ->