Kindercoaching & reflexintegratie
Enschede

~ MAXI nei traject ~

Het GROOTS maxi nei-traject

Dit traject is niet zomaar voor iedereen. Herken jij jezelf in het volgende: Je bent er klaar om grote stappen te zetten, naar je gevoel te luisteren én te handelen. Aanmodderen is geen optie meer, dat heb je al veel te lang gedaan. Groei zit enkel buiten je comfort zone, dus het is tijd voor actie! Je bent fan van energetisch werk, persoonlijke ontwikkeling vind je mega belangrijk en je bent niet vies van een portie introspectie. Het GROOTS maxi nei-traject, op weg naar wie jij écht bent!!

Wat gaan we doen?

Herken je jezelf in alles wat hierboven beschreven staat? Dan ben jij de perfecte persoon voor het ‘maxi NEI traject’, drie maanden lang intensieve 1-op-1 support, op weg een toekomst die je zelf gaat creëren.
Dat klinkt toch fantastisch?

Hoe voel je je na dit traject?

Na deze drie maanden voel jij weer de connectie met jouw intuïtie, zit je lekkerder in je vel en voel je je opgeruimd, vrolijk en energiek! Zó hoort een mens zich te voelen. Been there, done that. Ik weet hoe het voelt om bold dicisions te nemen, om weer naar je gevoel te gaan en op intuïtie te varen. Jij kan dat ook, zeker weten!!

Ik heb op dit moment slechts één plekje vrij in mijn agenda om iemand intensief te begeleiden tijdens het GROOTS maxi nei-traject. Vanaf juni is deze plek beschikbaar. Voel je dat dit aanbod voor jou is bedoeld?

Hoe ziet zo’n MAXI nei-traject er uit?

1. De intake: waar sta je nu, waar wil je naar toe, wat is je wens en wat is er nodig?

2. Drie maanden intensieve 1-op-1 coaching en begeleiding, mogelijkheid om dagelijks jouw vragen te stellen. Jouw go-to, jouw lifesaver, jouw ruggenprik, jouw support! Jouw hulplijn op het moment dat je het nodig hebt om te sparren.

3. Vier NEI-consulten in drie maanden, waarbij we gaan graven in jouw onderbewuste. (Hoe kan het dat je in hetzelfde gedrag of diezelfde emotie schiet? Hoe kan het nou dat die lichamelijke klachten blijven opspelen? Omdat een therapeut of psycholoog enkel in het bewuste brein werken.)
Terwijl de trigger van gedrag, emotie of klacht vaak te herleiden zijn naar je jeugd, je geboorte of zelfs naar een vorig leven. Of wellicht kreeg je onverwerkte trauma mee van een van jouw voorouders. Dan kan je praten wat je wilt, dit gaat niet verbeteren… De biotensor weet feilloos de weg naar de juiste trigger, en als deze is losgekoppeld? Oelalaaaa! Dan voel je je bevrijd, dan voel je je luchtig, en dan kan je een emotie, gedrag of klacht écht wegstrepen.

4. Halverwege het traject maken we een wandeling om de voortgang door te nemen.

5. Nu instappen en in juni starten. De investering voor dit mooie traject is € 1.333,- en zal het meer dan waard zijn! Deze drie maanden ga je nooit meer vergeten. Bel je mij als je meer wilt weten over deze prachtige reis?

Lees hier https://mijnkindenik.nl/met-de-biotensor-maken-we-onderbewuste-bewust/ wat NEI precies is.

Photo made by https://www.maeoctober.com/blog/branding-story-marijke/

Delen:

Picture of Marijke Droog

Marijke Droog

Vergelijkbaar

Flow met je biotensor

Flow met je biotensor

Ben je op zoek naar een onvergetelijke en inspirerende ervaring, zowel voor jezelf als voor je dierbaren? Wil jij leren werken met de biotensor en

Lees verder ->
nei-biotensor-energetische behandeling-emoties opruimen

~ Wat is NEI? ~

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie, ook wel Nieuw Emotioneel Inzicht genoemd. Met de biotensor <<de-biotensor>> maken we het onderbewuste bewust! Mooie woorden, maar hoe dan?

Lees verder ->

~ Laten Nadenken ~

Wat doe jij als jouw kind iets laat slingeren? Dan vraag je: “wil je dat even opruimen?” Meestal werkt dat, soms/vaak moet je het herhalen.

Lees verder ->

~ De biotensor ~

Een biotensor is een gevoelig instrument die energetische frequenties meet van bijvoorbeeld je lijf of de ruimte waar je je in bevindt. Als je bewuste

Lees verder ->