Kindercoaching & reflexintegratie
Enschede

~Verzwaarde producten~

Verzwaard kussen

Verzwaarde producten zijn vooral fijn voor de wiebel en friemel kinderen. Deze kinderen hebben een sterke voorkeur voor heel veel overdenken óf voor kinderen die vooral heel veel voelen. Deze 2 uitersten hebben moeite met een goede samenwerking tussen brein en lijf. Op het moment dat dat beter lukt, merk je dat een kind stabieler in het leven kan staan. Maar hoe doe je dat dan?

Normaal gesproken (Lees: voor de corona-uitbraak)

zag ik deze kinderen in mijn praktijk en konden we aan de slag met de reflexen. Vaak is het overactief aanwezig zijn van een reflex de reden dat een kind niet goed stil kan zitten, wiebelt en friemelt of moeilijk kan concentreren. Alle afspraken in de praktijk heb ik vooruitgeschoven. Omdat ik deze kinderen toch graag zou willen ondersteunen, ben ik begonnen met het maken van verzwaarde kussens.

Nu kinderen hele dagen thuis zijn en ook huiswerk maken, merk jij ineens hoe onrustig jouw kind zit te werken.

Met zoveel onrust in het lijf is het ook een hele uitdaging om goed te concentreren?

Met een verzwaard kussen op schoot heeft jouw kind minder de neiging om te wiebelen en kan dus beter concentreren.

Maar ook voor kinderen die:

Veel denken, zich zorgen maken, die drukte in hun hoofd ervaren (ADHD/ADD), die niet in slaap kunnen vallen omdat ze van alles overdenken, enz, enz, ‘leven’ letterlijk in hun hoofd. Op het moment dat zij een verzwaard product gebruiken zakken ze letterlijk in hun lijf. Je dwingt ze als het ware door intense druk om uit hun denken, naar het gevoel te gaan.

Of juist de kinderen die:

Heel veel in hun lijf voelen, elk labeltje, elk kriebeltje, elk vleugje wind, maar ook emoties van anderen, buikpijn, enz, enz, hebben baat bij verzwaarde producten om diezelfde intense druk. Kan jij je voorstellen dat als jouw huid heel gevoelig aanvoelt, dat jij die lichte aanraking juist helemaal niet fijn vindt. Die diepe druk overtreft het friemeltje waar jij last van kan hebben.

Heb je gemerkt dat jouw kind onder de categorie “wiebel-kinderen” valt, dan hoop ik dat je na deze corona-crisis contact met mij opneemt om de reflexen goed na te lopen. Reflexintegratie kan een kind echt zo goed helpen om beter contact te maken tussen brein en lijf, waardoor hij rustiger en geconcentreerder kan werken.

Wil je meer weten over deze verzwaarde kussen (1,5 kg en 40 X 25 centimeter), wil je er 1 bestellen of weten welke stofjes je kan bestellen? Dan kan je me mailen op marijke@mijnkindenik.nl of even een appje sturen op 06-52627284

Delen:

Picture of Marijke Droog

Marijke Droog

Vergelijkbaar

Flow met je biotensor

Flow met je biotensor

Ben je op zoek naar een onvergetelijke en inspirerende ervaring, zowel voor jezelf als voor je dierbaren? Wil jij leren werken met de biotensor en

Lees verder ->
nei-biotensor-energetische behandeling-emoties opruimen

~ Wat is NEI? ~

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie, ook wel Nieuw Emotioneel Inzicht genoemd. Met de biotensor <<de-biotensor>> maken we het onderbewuste bewust! Mooie woorden, maar hoe dan?

Lees verder ->

~ Laten Nadenken ~

Wat doe jij als jouw kind iets laat slingeren? Dan vraag je: “wil je dat even opruimen?” Meestal werkt dat, soms/vaak moet je het herhalen.

Lees verder ->

~ De biotensor ~

Een biotensor is een gevoelig instrument die energetische frequenties meet van bijvoorbeeld je lijf of de ruimte waar je je in bevindt. Als je bewuste

Lees verder ->