Kindercoaching & reflexintegratie
Enschede

~GRATIS download E-book~

Omdat ik het zeg

“Omdat ik het zeg?!”

Door: Esmee Postma & Marijke Droog

Omdat het opvoeden van tegenwoordig niet meer zo gaat als vroeger. Omdat we geen voorbeeld hebben gehad in ‘hoe dan wel’. Omdat wij hopen jou te kunnen inspireren om met een andere bril naar jouw manier van opvoeden te gaan kijken. Dit zijn onze redenen die ervoor zorgden dat dit GRATIS e-book over opvoeden tot stand kwam.

Begrip, wederzijds respect en verbinding

Tijdens de samenwerking met Esmee van ThePeacefulParent kwamen wij erachter dat wij qua opvoedingsovertuigingen redelijk op één lijn zitten. Met begrip, wederzijds respect en veel verbinding tussen ouder en kind, bereik je veel meer dan het ouderwetse en autoritaire opvoeden.

Ook zijn wij tot de conclusie gekomen dat veel moeders struggelen met deze andere manier van opvoeden. Met voelend hoe het níet te willen en niet wetend hoe willen dan wél?!

E-book met fijne tips

Het uitbrengen van dit e-book stond later dit jaar gepland. Door de uitbraak van corona-virus hebben wij besloten er vaart achter te zetten. Wij zijn van mening dat juist nu veel moeders baat zullen hebben met dit e-book met 5 fijne tips. Want hoe hou jij het nou gezellig in huis, nu iedereen zo bij elkaar op de lip zit?

Deze fijne samenwerking met Esmee was heel gaaf! Niet alleen omdat ze familie is, maar ook om alles wat zij weet en kan met een camera en laptop. Zij maakt prachtige foto’s rondom zwangerschap, geboorte en babytijd. Zij blogt/schrijft met passie over alles wat haar bezig houdt en heeft dit mooie e-book vormgegeven. Ben je nieuwsgierig naar wat zij allemaal nog meer doet? Neem dan een kijkje op haar site: klik

Ben je benieuwd naar ons gratis E-book? Hier kun je hem downloaden.

Delen:

Picture of Marijke Droog

Marijke Droog

Vergelijkbaar

Flow met je biotensor

Flow met je biotensor

Ben je op zoek naar een onvergetelijke en inspirerende ervaring, zowel voor jezelf als voor je dierbaren? Wil jij leren werken met de biotensor en

Lees verder ->
nei-biotensor-energetische behandeling-emoties opruimen

~ Wat is NEI? ~

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie, ook wel Nieuw Emotioneel Inzicht genoemd. Met de biotensor <<de-biotensor>> maken we het onderbewuste bewust! Mooie woorden, maar hoe dan?

Lees verder ->

~ Laten Nadenken ~

Wat doe jij als jouw kind iets laat slingeren? Dan vraag je: “wil je dat even opruimen?” Meestal werkt dat, soms/vaak moet je het herhalen.

Lees verder ->

~ De biotensor ~

Een biotensor is een gevoelig instrument die energetische frequenties meet van bijvoorbeeld je lijf of de ruimte waar je je in bevindt. Als je bewuste

Lees verder ->