Kindercoaching & reflexintegratie
Enschede

~ Wandelcoaching ~

wandelcoaching tiny

Wat een uitdaging is het als jouw kind zo gevoelig is dat je soms niet meer weet hoe je daar het beste mee om kan gaan!

Een heel traject afnemen is niet nodig in jullie geval, maar even sparren en nieuwe inzichten zijn meer dan welkom! Misschien heb je voldoende mensen in jouw omgeving die jou tips of adviezen geeft. Jouw beste vriendin, jouw moeder of je zus. Toch is het eens fijn om eens met iemand van gedachte te wisselen over hoe iemand van buitenaf tegen jouw situatie aankijkt.

Tijdens een wandeling kan jij al jouw vragen stellen over primaire reflexen, over geboortepatronen, over jouw gevoelige kind of over jouw manier van opvoeden. Vaak hoor ik tijdens intakes of evaluaties, dat kleine ideetjes of tips al veel in gang hebben gezet binnen een gezin. Laatst las ik ergens : “Mijn kind opvoeden zoals ik ben opgevoed kan niet. Want de wereld waar ik in opgroeide bestaat niet meer. Maar hoe doe ik het dan wel?” (Ik weet niet meer wie dit schreef, maar vond het zó treffend!)

Omdat ik het graag laagdrempelig wil houden voor iedereen in deze pittige tijd, bied ik een uur wandelen aan voor € 45,- euro. Als de lockdown voorbij is, zal de prijs omhoog gaan.

Ik maak al flink wat kilometers de afgelopen weken. Wil jij ook een uurtje coaching tijdens het wandelen? Neem dan even contact op en dan maken we een afspraak.

Delen:

Picture of Marijke Droog

Marijke Droog

Vergelijkbaar

Flow met je biotensor

Flow met je biotensor

Ben je op zoek naar een onvergetelijke en inspirerende ervaring, zowel voor jezelf als voor je dierbaren? Wil jij leren werken met de biotensor en

Lees verder ->
nei-biotensor-energetische behandeling-emoties opruimen

~ Wat is NEI? ~

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie, ook wel Nieuw Emotioneel Inzicht genoemd. Met de biotensor <<de-biotensor>> maken we het onderbewuste bewust! Mooie woorden, maar hoe dan?

Lees verder ->

~ Laten Nadenken ~

Wat doe jij als jouw kind iets laat slingeren? Dan vraag je: “wil je dat even opruimen?” Meestal werkt dat, soms/vaak moet je het herhalen.

Lees verder ->

~ De biotensor ~

Een biotensor is een gevoelig instrument die energetische frequenties meet van bijvoorbeeld je lijf of de ruimte waar je je in bevindt. Als je bewuste

Lees verder ->