Kindercoaching & reflexintegratie
Enschede

~ Binnen/buitengezicht ~

image

Hoe voelt jouw kind zich vandaag? Wat laat hij zien, en hoe voelt hij zich écht vanbinnen? Is zijn ‘buitengezicht’ hetzelfde als zijn ‘binnengezicht’?
Kan jouw kind laten zien hoe hij zich vanbinnen voelt of lukt dat nu nog niet zo goed? Soms schuilen er heftige gevoelens of emoties achter een grote glimlach. Verdriet? Boosheid? Vermoeidheid?
Vaak kan een kind dit niet zo makkelijk bij zijn moeder laten zien. Misschien wil jouw kind jou niet kwetsen met zijn verdriet of maakt hij zich zorgen om jouw reactie.
Een kindercoach is dan een uitkomst! Ik kan samen met jouw kind aan de slag en hem leren hoe hij op een goede manier zijn werkelijke gevoelens kan laten zien. En natuurlijk ook hoe waardevol het is om uiting te geven aan die gevoelens.
Binnen een paar sessies zullen er al nieuwe maniertjes aan te leren zijn. Met als gevolg dat jouw kind zich makkelijker uiten kan.

Delen:

Picture of Marijke Droog

Marijke Droog

Vergelijkbaar

Flow met je biotensor

Flow met je biotensor

Ben je op zoek naar een onvergetelijke en inspirerende ervaring, zowel voor jezelf als voor je dierbaren? Wil jij leren werken met de biotensor en

Lees verder ->
nei-biotensor-energetische behandeling-emoties opruimen

~ Wat is NEI? ~

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie, ook wel Nieuw Emotioneel Inzicht genoemd. Met de biotensor <<de-biotensor>> maken we het onderbewuste bewust! Mooie woorden, maar hoe dan?

Lees verder ->

~ Laten Nadenken ~

Wat doe jij als jouw kind iets laat slingeren? Dan vraag je: “wil je dat even opruimen?” Meestal werkt dat, soms/vaak moet je het herhalen.

Lees verder ->

~ De biotensor ~

Een biotensor is een gevoelig instrument die energetische frequenties meet van bijvoorbeeld je lijf of de ruimte waar je je in bevindt. Als je bewuste

Lees verder ->