Kindercoaching & reflexintegratie
Enschede

~Pay It Forward Coaching ~

Karma Tiny

Toen ik net begon met mijn praktijk, kreeg ik een fantastisch aanbod en belangrijke hulp van iemand die ik van vroeger kende. Omdat ik nog geen/nauwelijks inkomsten uit de praktijk haalde, kon ik hem niet betalen voor zijn diensten. Hij vertelde dat hij dit graag belangeloos voor mij wilde doen, omdat hem dat een goed gevoel gaf. Een karma-dingetje noemde hij het!

"Pay it forward"

Ik heb die kennis van vroeger beloofd dat ik, als de situatie zich zou voordoen, hetzelfde zou doen bij iemand anders. Een soort pay-it-forward! Ken je de film?

Achter de schermen heb ik al eens aanbiedingen gedaan bij mensen die lieten weten dat ze het financieel niet zo makkelijk hebben. Echter is er nog nooit daadwerkelijk gebruik van gemaakt. Zo jammer!

Als je het financieel niet makkelijk hebt

Daarom wil ik een traject aanbieden, voor de helft van de normale prijs. Deze aanbieding is voor gezinnen die het financieel niet kunnen opbrengen, maar de hulp wel heel goed kunnen gebruiken. Dat wil zeggen dat jouw investering van ‘Traject A’ dan € 172,50 zal zijn.

Echter heb ik wel een aantal voorwaarden:

  • Ik begeleid maximaal 1 coachee tegelijkertijd tegen gereduceerd tarief.
  • Met een maximum van 4 coachees per jaar.
  • Je woont in Enschede of een straal van 15 km daar omheen.
  • Het moet passen in mijn eigen agenda. Het kan dus zijn dat je niet gelijk aan de beurt bent.
 
Denk, wil, hoop of voel je dat je hiervan gebruik wil maken? Dan is het aan jou om dit kenbaar te maken. Stuur me dan even <<hier>> een berichtje om een belafspraak in te plannen en laat me weten dat het om ‘Pay it forward’ coaching gaat.

Delen:

Picture of Marijke Droog

Marijke Droog

Vergelijkbaar

Flow met je biotensor

Flow met je biotensor

Ben je op zoek naar een onvergetelijke en inspirerende ervaring, zowel voor jezelf als voor je dierbaren? Wil jij leren werken met de biotensor en

Lees verder ->
nei-biotensor-energetische behandeling-emoties opruimen

~ Wat is NEI? ~

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie, ook wel Nieuw Emotioneel Inzicht genoemd. Met de biotensor <<de-biotensor>> maken we het onderbewuste bewust! Mooie woorden, maar hoe dan?

Lees verder ->

~ Laten Nadenken ~

Wat doe jij als jouw kind iets laat slingeren? Dan vraag je: “wil je dat even opruimen?” Meestal werkt dat, soms/vaak moet je het herhalen.

Lees verder ->

~ De biotensor ~

Een biotensor is een gevoelig instrument die energetische frequenties meet van bijvoorbeeld je lijf of de ruimte waar je je in bevindt. Als je bewuste

Lees verder ->