Kindercoaching & reflexintegratie
Enschede

~ Maatregelen ~

Maatregelen

De herfstvakantie is ten einde en de operatie van mijn vriend is achter de rug… Vanaf morgen mag ik weer lekker aan de slag met “mijn kind en ik”. Wel plan ik minder afspraken in verband met het tegenvallende herstel van mijn vriend. Gelukkig kan en mag ik gewoon mijn kindercoaching doorzetten. Wel met in achtneming van een aantal belangrijke leefregels/maatregelen volgens RIVM en de branche vereniging.

Alhoewel de meeste leefregels wel bekend zijn, wil ik toch aan jou voorleggen wat de maatregelen bij de kindercoaching zijn in mijn praktijk.

Handhygiëne

Als jij met jouw kind binnen komt, vraag ik jullie de handen te wassen en/of antibacteriële handcrème te gebruiken. Deze crème hoef je natuurlijk niet zelf mee te nemen. Ik zorg zelf ook voor dat ik de juiste hygiëne regels naleef.

Mondkapje tijdens coaching

In het eerste half uur tijdens de coaching van de kinderen hoef ik geen mondkapje op. Gezichtsuitdrukking en mimiek is in mijn vak erg belangrijk! Ik vraag jou als ouder om dan afstand te houden. Je hoeft geen mondkapje op.

Mondkapje tijdens oefeningen

Het 2e half uur gaan we aan de slag met reflexintegratie en leer ik jou de oefeningen die je thuis ook gaat uitvoeren. Dan zet ik een mondkapje op omdat ik de 1,5 meter niet kan waarborgen. Ik vraag jou ook een mondkapje te gebruiken, die je van huis mee mag nemen of je krijgt er 1 van mij.

Frisse lucht

Ik plan minimaal een uur tussen 2 afspraken en zorg ervoor dat de ruimte goed gelucht is!

Heb je klachten, zijn er mensen in jouw huishouden die verkoudheidsklachten hebben? Dan wil ik dit heel graag weten. Afspraken kunnen en mogen op een laagdrempelige manier verplaatst worden. In verband met de kwetsbare positie waarin mijn vriend verkeert neem ik graag het zekere voor het onzekere. (Een heel streng deurbeleid dus)

Heb je vragen en/of opmerkingen over bovenstaande, kijk dan hier hoe je contact mij op kan nemen. https://mijnkindenik.nl/contact/

Delen:

Picture of Marijke Droog

Marijke Droog

Vergelijkbaar

Flow met je biotensor

Flow met je biotensor

Ben je op zoek naar een onvergetelijke en inspirerende ervaring, zowel voor jezelf als voor je dierbaren? Wil jij leren werken met de biotensor en

Lees verder ->
nei-biotensor-energetische behandeling-emoties opruimen

~ Wat is NEI? ~

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie, ook wel Nieuw Emotioneel Inzicht genoemd. Met de biotensor <<de-biotensor>> maken we het onderbewuste bewust! Mooie woorden, maar hoe dan?

Lees verder ->

~ Laten Nadenken ~

Wat doe jij als jouw kind iets laat slingeren? Dan vraag je: “wil je dat even opruimen?” Meestal werkt dat, soms/vaak moet je het herhalen.

Lees verder ->

~ De biotensor ~

Een biotensor is een gevoelig instrument die energetische frequenties meet van bijvoorbeeld je lijf of de ruimte waar je je in bevindt. Als je bewuste

Lees verder ->